Publisert: 21. august 2018 - Karen Sann Fougner

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter.

NETTSAK HOVEDBILDE

Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Vil du være med?

Det er fortsatt ledige plasser på alle tiltak, men TeknikkXtra er i ferd med å fylles helt opp. 

Informasjon og påmelding:  https://www.superinvite.no/#/invitation/2f364281f619584f24f63a794a12e354 

DEMONSTRASJONSØKTER

4. og 5. klassinger:

Torsdag 23.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 4-5 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt. 

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

6. og 7. klassinger:

Mandag 27.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 6-7 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt.

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

KLUBBNØYTRAL BEKLEDNING

I samarbeid med utstyrsleverandør Rustadstuen tilbyr vi klubbnøytral bekledning. Fra du er påmeldt kan du prøve og bestille tøy hos Rustadstuen. Vi har satt sammen både en grunnpakke og en utvidet pakke som er tilpasset alle behov. Klær kan prøves og bestilles nå på Rustadstuen! 

Nettsak bilde midt i saken

Bilde: Aktivitetsglede i lek med ball er det viktigste prinsippet på FotballXtra barn. Her fra siste økt før påskeferien 2018. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Snart klart for Trafikalt grunnkurs for LFK-spillere

Vi minnner om at vår sølvsponsor Felgen Trafikkskole tilbyr Trafikalt grunnkurs med LFK-rabatt for spillere og Ledsagerkurs for LFK-foreldre i januar 2019! Det er fortsatt ledige plasser på begge kursene, men første kurskveld er mandag 21.januar, så det er smart å hive seg rundt og melde seg på asap!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer