Publisert: 21. august 2018 - Karen Sann Fougner

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter.

NETTSAK HOVEDBILDE

Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Vil du være med?

Det er fortsatt ledige plasser på alle tiltak, men TeknikkXtra er i ferd med å fylles helt opp. 

Informasjon og påmelding:  https://www.superinvite.no/#/invitation/2f364281f619584f24f63a794a12e354 

DEMONSTRASJONSØKTER

4. og 5. klassinger:

Torsdag 23.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 4-5 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt. 

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

6. og 7. klassinger:

Mandag 27.08 er det trening fra 15-1630 for spillere i 6-7 klasse som ønsker å prøve seg på en økt. Selv om vi normalt tilbyr transport må barna selv komme seg til Stampa på denne økta. Instruktørene er tilstede fra kl 1400 slik at barna kan komme fra skoleslutt.

Infomøte foresatte: 1615-1630 på Brakka ved ansvarlig Henrik Wangberg.

KLUBBNØYTRAL BEKLEDNING

I samarbeid med utstyrsleverandør Rustadstuen tilbyr vi klubbnøytral bekledning. Fra du er påmeldt kan du prøve og bestille tøy hos Rustadstuen. Vi har satt sammen både en grunnpakke og en utvidet pakke som er tilpasset alle behov. Klær kan prøves og bestilles nå på Rustadstuen! 

Nettsak bilde midt i saken

Bilde: Aktivitetsglede i lek med ball er det viktigste prinsippet på FotballXtra barn. Her fra siste økt før påskeferien 2018. (Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen)

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg