Publisert: 23. april 2018 - Harald Renolen

5. div

Søndag ettermiddag var Lillehammer FK sitt rekruttlag verter for Snertingdalen/Redalen 2 som gjestet Stampesletta for serieåpning i 5. div sesongen 2018.

Lillehammer Fotballklubb stilte med følgende lag:
Espen Kjetlien
Henrik Huuse – Magnus Ødegård – Sigurd Hagen (Lars Bjørnsgaard 45) – Even Balto (Mads Svenskerud 45)
Øivind Stø (Mathias Innerdal 45) – Ali Himaj (Kim Solberg 80) – Håvard Kvamme (Emil Jordhøy 45)
Emil Lien – Mats Roald (Håvard Andreassen 60) – Simen Smestad
Scoringer:
1. omgang:
1-0 Øivind Stø (Håvard Kvamme)
2-0 Mats Roald (Simen Smestad)
2. omgang:
3-0 Simen Smestad
4-0 Emil Jordhøy
5-0 Henrik Huuse (Håvard Andreassen)

LFKs unge rekrutter, som i all hovedsak består av juniorer, starter kampen med et stort ballinnhav og en del halvsjanser. Første scoring kommer etter en nydelig pasning gjennom av Ali Himaj på en hurtig Håvard Kvamme som triller ballen på tvers til Øivind Stø som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål. Spillet varierer noe utover i omgangen og vi sliter med å holde tempoet oppe til tider, kanskje grunnet den noe lette motstanden. 2-0 kommer etter et fantastisk innlegg fra Simen Smestad på venstrekanten som Mats Roald enkelt kan nikke til høyre for keeper. Flott å se på! Mot slutten av omgangen viser «Snert-grisene» at de også kan fotball når de smeller et frispark fra vel 30 meter rett i stolpen bak en noe forfjamset Espen Kjetlien.

I pausen bytter Lillehammer sine fire A-lagsspillere Øivind Stø, Håvard Kvamme, Even Balto og Sigurd Hagen. Inn kommer Mathias Innerdal, Mats Svenskerud, Emil Jordhøy og Lars Bjørnsgaard.

Andre omgang fortsetter som første omgang, med et forholdsvis lavt tempo, et par halvsjanser og mye ballinnhav for hjemmelaget. 3-0 kommer ved Simen Smestad som mottar ballen på 20 meter, drar den til venstre og smeller et knallskudd nede til venstre for keeper. Enda en bra involvering av den omskolerte venstrebacken. Etter et knallhardt press mot gjestenes mål gjenvinner Emil Jordhøy ballen på 7 meter og han setter ballen enkelt i mål, 4-0! Henrik Huuse avslutter målkalaset med et fint løp fra sin høyreback-posisjon, spiller vegg med Håvard Andreassen som kom inn for Mats Roald på topp, og setter ballen sikkert i nettet alene mot keeper, 5-0.

Neste kamp for vårt unge mannskap er hjemme mot Kolbu/KK onsdag 2. mai.

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg