lillehammerfk lagspiller facebookbilde medtekst

Publisert: 20. mars 2019 - Karen Sann Fougner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

lillehammerfk lagspiller facebookbilde medtekst

Les mer
53518782 2320948164849479 7882901443714220032 n

Publisert: 15. mars 2019 - Karen Sann Fougner

Kontorleverandøren Lillehammer som gullsponsor!

Kontorleverandøren er en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Vi er veldig glad for at de støtter lokalidretten og oss i LFK!

53518782 2320948164849479 7882901443714220032 n

Les mer
Gausdal Land

Publisert: 08. mars 2019 - Karen Sann Fougner

Gausdal Landhandleri er med på LFK-laget!

Vi er veldig fornøyd med å ha fått med Gausdal Landhandleri på sponsorlaget vårt og ser frem til videre samarbeid.

Gausdal Land

Les mer
Logo Felgen trafikkskole.jpg

Publisert: 19. november 2018 - Karen Sann Fougner

Felgen med kurs for LFK-familien!

Vår samarbeidspartner Felgen trafikkskole har satt opp egne kurs for LFK-familien på nyåret. Trafikalt grunnkurs for ungdom avvikles i slutten av januar, det samme med et ledsagerkurs for LFK-foreldre. Påmeldingsinfo og priser nede i artikkelen. Og ja; det vanker rabatt!

 

Logo Felgen trafikkskole.jpg

Les mer
oienWinter

Publisert: 28. september 2018 - Karen Sann Fougner

Frich´s inn som hovedsponsor

Vi har gleden av å meddele at kjeden Frich´s går inn som hovedsponsor i klubben fram til 2021. Avtalen er omfattende, og innebærer blant annet at alle LFK-medlemmer får 10 % rabatt på mat og alkoholfritt drikke!

oienWinter

Frich´s går inn som hovedsponsor i LFK frem til 2021. Avtalen ble signert av kjededirektør Roar Øien og LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther denne uken.

Les mer
Felgen nettsak

Publisert: 14. september 2018 - Karen Sann Fougner

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar.

Felgen nettsak

LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

Les mer
207DA485 4777 4A6A AF0C BECF25BE3931

Publisert: 03. mai 2018 - Trine Kvalen

Handleuker hos Rustadstuen

207DA485 4777 4A6A AF0C BECF25BE3931

LissiWinther

Publisert: 26. februar 2018 - Karen Sann Fougner

Ny markedsmedarbeider

Elisabeth Winther har takket ja til en deltidsstilling i Lillehammer FK som markedsmedarbeider. Hun overtar stafettpinnen ved påsketider etter Kristin Roset som forlater klubben til fordel for ny jobb.

LissiWinther

Les mer
IMG 0691

Publisert: 15. februar 2018 - Kristin Roset

Spis på Egon, og støtt klubben!

I dag skrev Egon og LFK under på videre samarbeid, der en del av avtalen tilsier at klubben får 10% kickback av det som blir bespist. Det vil si at du som medlem ( du må oppgi avtalenavn) kan be personalet om trykke på LFK knappen på kassa ved betaling. Da går 10% av summen automatisk til Lillehammer Fotballklubb. Egon er i tillegg med som støttespiller i klubben. Vi håper dere benytter dere av avtalen. 

IMG 0691 Daglig leder Mona Godø og assisterende daglig leder, Magnus Jørgestuen utenfor Egon Lillehammer. Foto: Kristin Roset

quizbilde.JPG

Publisert: 23. 2018 - Justus Moe

Oppvarmingsquiz - Klarer du tolv rette?

Fredag er det duket for "Den store fotballkvelden". Først er det paneldebatt på Lillehammer Bibliotek klokka 19.00, så quiz med selveste Arne Scheie klokken 21.00 på Brenneriet.

I den anledning har vi laget en liten tippekupong med quiz-spørsmål man kan bruke som oppvarming. Send svarene dine og navnet ditt på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen klokken 12.00 på fredag og vi trekker ut tre vinnere som får premier gitt av klubbens generalsponsor Sparebank 1 Gudbrandsdal, klubbens sponsor Brillehjørnet og klubbens sponsor Pizzabakeren. Vinnerne vil først bli annonsert etter paneldebatten på biblioteket.

quizbilde.JPG

Les mer
popup thomas brita

Publisert: 20. 2018 - Kristin Roset

Opptatt av et levende lokalsamfunn

SpareBank 1 Gudbrandsdal er en av våre største samarbeidspartnere. Vi tok en tur til lokalene deres i Storgata for å høre om hvorfor de støtter klubben vår.

popup thomas brita

Les mer
fullsizeoutput 2322

Publisert: 10. 2018 - Kristin Roset

Strandtorget med videre som Generalsponsor

–Vi ønsker å være en del av Lillehammer samfunnet, og fotballen er sentral med alle sine medlemmer, sier Strandtorgets senterleder Erik Skjellerud. Han har akkurat signert videre kontrakt med LFK, og smiler. Det er ingen tvil om at senterlederen er opptatt og ikke minst engasjert i fotballen, både som trener og pappa til to fotballgutter på 12 og 16.

fullsizeoutput 2322

Les mer

Publisert: 20. desember 2017 - Karen Sann Fougner

Rustadstuen forlenger

Butikken har vært en av klubbens viktigste utstyrsleverandører og støttespillere i en årrekke. Det akter den tidligere måltyven og butikk-eier Helge Rustadstuen også å være de neste fire årene.

Les mer
Strandtorget herrer

Publisert: 29. november 2017 - Kristin Roset

Sprek sponsorkveld i Håkons Hall

I går kveld møtte våre gode sponsorar opp til den årlege 10-kampen i Håkons Hall. Kvelden blei innleia med gløgg frå Paa Bordet, mingling, framføring av den olympiske ed av fjorårets vinnar, Brillehjørnet, og ikkje minst tenning av ”OL fakkelen”.

Strandtorget herrer

Les mer
1511-17-Kjøp fisk

Publisert: 15. november 2017 - Kristin Roset

Ved kjøp av fisk støttar dokke klubben med 20%

LFK + Havdelikatesser = Sant

1511-17-Kjøp fiskDokke har kanskje sett logoen på høgre side, der det står Havdelikatesser. Viss dokke klikkar på linken, legg inn eit (eller fleire) fiskekjøp går 20% rett til Lillehammer Fotballklubb. 

Kyrre Amundsen (bilde) frå Havdelikatesser besøkte oss i dag, og kom med smaksprøver, og ei julegåve med mykje deilig snadder ( fint til julegåve for eksempel). Akkurat no er det tilbud på tipp topp torsk, og panert rødspette.

Les mer
fullsizeoutput 12be

Publisert: 13. november 2017 - Kristin Roset

LFK og Advokat Geir Berg med 3 årig avtale

LFK og Advokat Geir Berg har inngått eitt tre årig samarbeid frå 01.01.2018. Dette synes vi er svært hyggeleg.
Geir Berg har kontor på Fakkelgården, er pappa til fire og har bakgrunn som både friidrettsutøvar og fotballspelar. Om kvifor han ynskjer eit samarbeid med LFK seier han:

– Begrunnelsen min for å sponse LFK er først og fremst fordi klubben gjør et utrolig viktig arbeid for at barn og unge skal få en meningsfull fritid. Jeg tror vi kan være enige om at samfunnet gradvis har endret seg, og barn og unge har i dag flere forskjellige ting de kan drive med enn det vi hadde.
–Det å støtte opp om en organisasjon som aktiviserer så mange barn og unge blir i den sammenhengen enda viktigere. Og så er det jo selvsagt slik at man ved å sponse en stor organisasjon på et sted som Lillehammer også håper på økt synlighet for egen virksomhet. Jeg ønsker både samarbeidspartnere og andre som har behov for juridisk rådgivning, velkommen til mitt kontor i Fakkelgården, forteller Geir Berg.
http://www.advokatfirmaetberg.no

fullsizeoutput 12be

På bilde: Geir er ein aktiv firebarns pappa, og har advokatkontoret sitt på Fakkelgården. Foto: Kristin Roset

Markedsaberidet

Publisert: 05. november 2017 - Justus Moe

LFK styrker sitt markedsarbeid

Lillehammer FK øker fokuset på sine samarbeidspartnere. Kristin Roset (37) er derfor tilknyttet klubben som hovedansvarlig for markeds- og sponsorarbeidet i klubben.

Markedsaberidet

Les mer
Eirik Torbjørnsen sponsortreff 2017

Publisert: 31. oktober 2017 - Kristin Roset

Flott sponsortreff i Curlinghallen

LFK samla våre gode sponsorar forrige torsdag i Curlinghallen. Nye daglege leiar Eirik Torbjørnsen, og A-lags trener Ørjan Christiansen informerte og fortalde om årets sesong som er omme, og om planane for neste år. Trener Christiansen var tydeleg engasjert og motivert for LFK si framtid.
Sponsortreffet blei avslutta med curlingspel i hallen. To kjekke og framtidsretta timar.
Neste gong ser vi samarbeidspartnarane våre på den årlege 10-kampen i Håkons Hall. Velkomne skal dokke være!

 Eirik Torbjørnsen sponsortreff 2017
AB bemanning

Publisert: 16. mars 2017 - Karen Sann Fougner

Spennende samarbeid

AB bemanning

Lillehammer FK og Aarstad & Bjørnhaug bemanning har ingått et spennende samarbeidsprosjekt

Les mer
BrillehjørnetBrillehjørnet-Lillehammer

Publisert: 13. mars 2017 - Karen Sann Fougner

Gammel sponsor med ny profil

Brillehjørnet

Brillehjørnet-LillehammerBrillehjørnet og Lillehammer FK fornyer samarbeidet for 3 nye år.

Les mer
Egon logo ny 2017

Publisert: 08. mars 2017 - Karen Sann Fougner

EGON - Ny samarbeidspartner

Egon logo ny 2017

 

Egon Restaurant er ny samarbeidspartner for Lillehammer FK.

 

Les mer
EY

Publisert: 07. mars 2017 - Karen Sann Fougner

Langvarig samarbeid fortsetter

EY

EY har vært samarbeidspartner for Lillehammer FK i en årrekke. Avtalen er nå fornyet for 3 nye år og det betyr at EY logo'en skal pryde alle drakter i barnefotballen også i fremtiden.

Les mer
GD

Publisert: 27. februar 2017 - Karen Sann Fougner

GD fornyer

GD

Vi er glade for å kunne fortelle at GD blir vår mediepartner også de 2 neste årene. Det er hyggelig at folka i GD huset har tro på det vi driver med.

Les mer
Pizzabakeren liggende

Publisert: 06. februar 2017 - Karen Sann Fougner

Ny draktsponsor

Pizzabakeren liggende

Flere enn oss på brakka ser at det skjer mye bra i LFK om dagen. Pizzabakeren har sett dette og ønsker nå å bli mer synlige også på Stampa. Deres logo blir derfor å se på draktene til LFK denne sesongen.

Les mer
9 10 Erik Skjellerud Strandtorget Foto Justus Moe

Publisert: 04. februar 2017 - Karen Sann Fougner

Rutinert generalsponsor fornyer

 

9 10 Erik Skjellerud Strandtorget Foto Justus Moe

Foto: Justus Moe

Strandtorget har denne uken signert en ny avtale med LFK som gjør dem til Generalsponsor i klubben for 16 år på rad.

Les mer
Havd

Publisert: 24. 2017 - Karen Sann Fougner

Spis fisk og tjen penger for klubben

Havd

Klubbens nye samarbeidspartner Havdelikatesser tilbyr førsteklasses råvarer fra havet. Dette selges gjennom klubbens egen nettbutikk og leveres rett hjem på døren. For hvert kjøp du gjør tjener klubben penger.

Les mer
Betongost

Publisert: 14. desember 2016 - Karen Sann Fougner

Betong Øst fornyer samarbeidet

Betongost

Betong Øst viser samfunnsansvar og fornyer avtalen med LFK. De er dermed med på LFK laget for 3 nye år.

 

Publisert: 01. desember 2016 - Karen Sann Fougner

Vellykket Sponsor 10 kamp

ilden tennes 45

Hele 19 lag på startstreken når i det som må sies å være en vellykket sponsor 10 kamp

Les mer
1474629138_scaled.png

Publisert: 21. november 2016 - Justus Moe

Handledager hos Mestergull Eilif Engen

LFK-sponsor Gullsmed Eilif Engen inviterer til handledag førstkommende onsdag. 25 prosent rabatt og muligheten til å vinne gavekort er noe av det de frister med.

1474629138_scaled.png

Les mer
Gullsmed Engen Redesign Logo2

Publisert: 16. august 2016 - Trine Kvalen

Gullsmed Eilif Engen - ny samarbeidspartner

Gullsmed Engen Redesign Logo2

Gullsmed Eilif Engen er Lillehammer FK's nyeste samarbeidspartner. Her får alle LFK medlemmer 10 % i butikken og 20 % på alle handlekvelder. Denne helgen er det velkomsttilbud. 

Tilbud Eilif Engen

aktivklinikken ny avtale 2016

Publisert: 25. 2016 - Karen Sann Fougner

Samarbeidet med Aktivklinikken fortsetter

aktivklinikken ny avtale 2016

Lillehammer FK er svært fornøyd med at samarbeidsavtalen med Aktivklinikken er fornyet.

Les mer
Rustadstuen fornye avtale

Publisert: 21. 2016 - Karen Sann Fougner

G-Sport Rustadstuen og LFK klar for 4 nye år

Rustadstuen fornye avtale

I solskinn på Stampesletta fornyet G-Sport Rustadstuen og Lillehammer Fotballklubb sin samarbeidsavtale.

Les mer
SB1 Gudbrandsdal liten 2Sparebank 1 Gudbrandsdal

Publisert: 25. november 2015 - Harald Renolen

Sparebank 1 Gudbrandsdal fortsetter som generalsponsor!

SB1 Gudbrandsdal liten 2

Sparebank 1 Gudbrandsdal

Sparebank 1 Gudbrandsdal har fornyet sin sponsoravtale med Lillehammer FK for 3 nye år.

Les mer

Publisert: 24. juni 2015 - Harald Renolen

Gladsak for LFK - "Diadora-avtalen" forlenget!

På bildet to fornøyde personer - Fred Leo Nysæther i Wenaas Nordic og nestleder i LFK - har akkurat signert fornyelsen av "Diadora-avtalen".

Les mer
Jobben

Publisert: 04. juni 2015 - Trine Kvalen

LFK støtter Jobben

Jobben

Draktene til A-laget har allerede fått det, og i løpet av neste sesong vil alle draktene i LFK få det samme. En logo, nederst på ryggen, til støtte for Frelsesarmeens Jobben-tilbud for rusmisbrukere.

Les mer

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg